AZ üvegen túl

Ablak- fóliázás

ablakfóliázás

Sok oka lehet, ami miatt szükségessé válhat az ablakfóliázás. Lehet, hogy a cserére szoruló üveg már korábban is fóliázva volt, de utólag is dönthetünk az ablakfóliázás mellett. Földszinti lakások, irodák, üzletek gyakori problémája, hogy a kíváncsi tekinteteket szeretnénk kint tartani, de lehetőleg úgy, hogy a fényt is beengedjük.

Előfordulhat, hogy a közvetlen napsütés miatt van szükség  akár fény, akár hővédelemre kisebb nagyobb mértékben.
Mindezek mellett az ablakfóliák kiváló kiegészítői a megfelelő szigetelésnek, klimatizált helységekben szinte elengedhetetlen a hatásos hőmérséklet szabályozáshoz.

ablakfóliázás

Az ablakfóliák sokfélék lehetnek,
Sokféle betekintésgátló fólia létezik, a szinte teljesen átlátszótól az egy irányba átlátszón át a sötétítő ablakfóliákig.
Főleg üzletek, irodák ablakfóliáinál gyakran előfordul, hogy az ablak is az arculat része, akár valamilyen kivágott mintával, logóval, felirattal, vagy akár megnyomtatva is erősítheti a vizuális megjelenést.
A hővédő vagy fényvisszaverő fóliák hatásos segítséget nyújthatnak a hőszabályozásban, ami nem mindegy pl egy irodaépület esetén, ahol éves szinten kisebb vagyon megy el hűtésre-fűtésre, de egy lakóház esetén is érezhetően csökkenthető velük a fűtésszámla.
biztonsági és betörésvédő fóliák segítségével jelentősen biztonságosabbá tehetők az ablakaink, akár szándékos, akár véletlen üvegtörés ellen. A magas szakítószilárdságú biztonségi fóliák egyben tartják az üvegfelületet és megakadályozzák az üveg szilánkos törését.

Ablakfóliázás, ablakmatricázás

betekintésgátló, hő és fényvédő ablakfóliák

Kapcsolat

06-70-317-1139

info@dekorpartner.hu

Call Now Button